Olimpiada Cogito

Në datën 11 Maj 2019 në ambientet e Kompleksit Turgut Özal u zhvillua Olimpiada e Cogitos. Kjo olimpiadë zhvillohet midis kolegjeve Turgut Özal, Mehmet Akif dhe Hasan Riza Pasha. Nxënësit e përzgjedhur nga çdo shkollë konkurruan me njëri tjetrin në lëndët Fizikë, Kimi, Biologji, Anglisht dhe Kompjuter. Puna e palodhur e nxënëseve dhe mësuesve të…

Toka, planeti ynë dinamik

Klasa e 10-C prezantoi projektin e gjeografisë me temë “Toka, planeti ynë dinamik” me nje gamë te gjerë informative dhe konstruktive. Puna dhe përkushtimi i nxënësve ishte i reflektuar ne punimet e ndryshme te pasqyruara ne korridoret e shkollës. Mes shumë punimesh të mira, më të spikaturat ishin maketet shumëngjyrëshe të përgatitura me kujdes deri…

World Scholar’s Cup

Nxënëset tona morën pjesë në World Scholar’s Cup nё Shkup, i cili ёshtё njё konkurs akademik ndёrkombёtar që pёrfshin disa kategori si: njohuri nga arti, letersia, historia, sociologjia, shkencat natyrore, ese dhe debate. Pёrvec njohurive nё fushat e lartpёrmenduara nxёnёsit u vlerёsuan edhe pёr aftёsitё komunikuese, kreativitetin, bashkёpunimin dhe tё menduarit kritik. Nxёnёset tona Adelajda…