Koktej Prezantimi me Prindërit

Përfshirja e prindërve në procesin e edukimit te nxënësve jo vetëm që rrit performancën akademike, por gjithashtu ka një ndikim pozitiv në qëndrimin dhe sjelljen e tyre. Në kuadër të forcimit të kësaj marrëdhënie me qëllim suksesin e nxënësve, shkolla jonë organizoi takimin e parë me prindërit e nxënësve të klasave të 10-ta. Gjatë këtij…

Shëtitje me biçikleta

Aktiviteti fizik mbart një rëndësi të madhe në jetën e çdo individi.Ashtu siç edhe filozofi i njohur Plato thekson:“Në mënyrë që njeriu të ketë sukses në jetë, atij iu dhanë dy mënyra, edukimi dhe aktiviteti fizik. Jo veçmas, një për shpirtin dhe tjetri për trupin, por për të dy bashkë. Me këto mjete, njeriu mund…

Njoftim

Bazuar në njoftimin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.
Njoftojmë të gjithë nxënësit e shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif” (Vajza) se ditën e nesërme datë 23.09.2019 nuk do të zhvillohet mësim.