Konkursi i Pikturës

Kërkimi për talente të reja vazhdon rrugëtimin në Kolegjin tonë. Sot u zhvillua konkursi i vizatimit me temë “Kënga e Rinisë, Kënga e së ardhmes”. Në këtë konkurs morën pjesë nxënëse nga klasat e 10-ta, 11-ta dhe 12-ta ku derdhën në letër ndjenjat dhe frymezimin e tyre në lidhje me temën. Cdo punim përmban një…

Bisedë me shkrimtarin Viktor Canosinaj.

Në kuadër të muajit të letërsisë, shkolla jonë pati kënaqësinë të ftojë shkrimtarin e njohur Viktor Canosinaj në një bashkëbisedim me nxënëset e klasave të 11-ta dhe 12-ta. Nxënëset i drejtuan një shumëllojshmëri pyetjesh duke e bërë këtë bashkëbisedim sa interesant aq edhe frytdhënës i cili u shoqërua më pas me një panair të librave…

Konkursi i Artit dhe Letërsisë

Arti dhe Letërsia janë ushqimi për shpirtin e cdokujt pasi na jep mundësinë të shikojmë botën ndryshe.Duke konsideruar rëndësinë e artit në hapësirën e cdo nxënësi si dhe ne kuadër të muajit te Artit dhe Letërsisë shkolla jonë po zhvillon një sërë aktivitetesh.