Jashtë Shqipërisë

Aplikimi për të studiuar në vendin e preferuar kërkon planifikim të kujdesshëm si dhe ndjekje të procedurave strikte nga shtete të ndryshme.Nëse jeni të interesuar për studimet jashtë vendit si dhe informacion të detajuar mbi shtete të ndryshme dhe politikave të tyre, klikoni mbi shtetit përkatës.

0_o0-6o1W1DKmI5LbX

SH.B.A

1280px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg

Angli

download

Itali

flag_of_germanysvg

Gjermani

2982-004-ABEB3852

Hollandë

austria-flag-with-eagle1

Austria

se

Suedi

2000px-Flag_of_Norway.svg

Norvegji

france-hi-1

Francë