Shkolla jonë ofron  mundësi akomodimi për nxënësit që vijnë nga rrethet. Konvikti ofron kushte te rehatshme, të pastra, miqësore dhe mbi të gjitha siguri.

Kushtet që ofron Konvikti:

Dhomat për 6 nxënës.

Aktivitete social-kulturore

Sistem ngrohjeje ( kaldajat )

Survejohet nga kamerat 24/7.

Brenda javës studim 3 orë në sallat e studimit

Makinë larëse dhe mjetet e duhura për hekurosje.

Tre vakte ushqim, i kontrolluar dhe i freskët. Vaktet janë çdo ditë të ndryshme.

Laboratori i kompjuterave, për të punuar projekte dhe detyra në lëndë të ndryshme.