Olimpiada Cogito

Në datën 11 Maj 2019 në ambientet e Kompleksit Turgut Özal u zhvillua Olimpiada e Cogitos. Kjo olimpiadë zhvillohet midis kolegjeve Turgut Özal, Mehmet Akif dhe Hasan Riza Pasha. Nxënësit e përzgjedhur nga çdo shkollë konkurruan me njëri tjetrin në lëndët Fizikë, Kimi, Biologji, Anglisht dhe Kompjuter. Puna e palodhur e nxënëseve dhe mësuesve të…

Kampionati i Volejbollit

Pas shume ndeshjeve emocionuese u zhvillua ndeshja finale e kampionatit te volejbollit ndermjet klases 11c dhe 12c. Nen ritmin e muzikes dhe brohoritjeve te fuqishme klasa kampione u shpall e 12c.Ky aktivitet shenon fillimin e aktiviteteve pranverore ne shkollen tone.

Finalja e Konkursit tё Artit dhe Letёrsisё

Tё tjera suksese pёr nxёnёset e Kolegjit “Mehmet Akif” Nё pёrmbyllje tё aktiviteteve tё Artit e tё Letёrsisё, u realizua finalja e madhe ndёrmjet kolegjeve, ku edhe kёtё herё nxёnёset tona na nderuan me trofetё e tyre nё tё gjitha kategoritё, si: kёngё, interpretim, krijim e art figurativ, duke u vlerёsuar me medalje tё ndryshme…