Ndeshje Volejbolli

Një ndër elementët kryesorë që veçon shkollën tonë është rëndësia që i jepet marrëdhënies mes nxënësve dhe mësuesve. Në kuadër të përforcimit të kësaj marrëdhenieje, sot u zhvillua një ndeshje volejbolli mes mësueseve të shkollës dhe nxënëseve të klasave të 12-ta. Ndeshja u zhvillua me tre sete ku në përfundim të setit të tretë doli…

Takim prezantues për klasat e 10-ta

Marrëdhënia prindër – mësues është ura kryesore e suksesit të nxënësve. Sa më e rregullt të jetë kjo urë aq më e sigurt bëhet për nxënësit kalimi me hapa të sigurt. Shkolla jonë i ka dhënë gjithmonë një rëndësi të madhe krjimit të një marrëdhënie të ngushtë mes prindërve dhe shkollës dhe kjo vërtetohet dhe…

Seminar mbi Universitetet nё Botё

Me fillimin e vitit tё ri shkollor jane maturantёt ato qё e ndjejnё mё shumё presionin e mёsimeve si dhe te ardhmes. Cdo ditё e mё shumё e gjejnё veten nё dilemё zgjedhjesh pasi secila dёshiron ti krijojё vetes njё tё ardhme sa mё tё artё qё tё kthehet ne shpresё jo vetёm pёr veten…