Seminar mbi Universitetet nё Botё

Me fillimin e vitit tё ri shkollor jane maturantёt ato qё e ndjejnё mё shumё presionin e mёsimeve si dhe te ardhmes. Cdo ditё e mё shumё e gjejnё veten nё dilemё zgjedhjesh pasi secila dёshiron ti krijojё vetes njё tё ardhme sa mё tё artё qё tё kthehet ne shpresё jo vetёm pёr veten…