Ndeshje Volejbolli

Një ndër elementët kryesorë që veçon shkollën tonë është rëndësia që i jepet marrëdhënies mes nxënësve dhe mësuesve. Në kuadër të përforcimit të kësaj marrëdhenieje, sot u zhvillua një ndeshje volejbolli mes mësueseve të shkollës dhe nxënëseve të klasave të 12-ta. Ndeshja u zhvillua me tre sete ku në përfundim të setit të tretë doli…