Nxënëset tona në Owlypia GLobal

Nxënëset e Kolegjit Mehmet Akif përfunduan aventurën e tyre të konkursit ndërkombetar Owlypia, i cili filloi në Shqipëri, me një garë globale të mbajtur në Universitetin Cambridge. Pas konkursit 4 ditor nxënëset u kthyen në shtëpi me 5 medalje ari, 9 medalje argjendi dhe 5 medalje bronxi. Përveç konkursit nxënëset zhvilluan edhe një tur në…

Java e eksperimenteve

Klasat e dhjeta, nisën një traditë të re në shkollën tonë, duke hapur javën e eksperimenteve në lëndën e Biologjisë. Të gjitha dijet e nxënëseve tona ne lëndën e Biologjisë u bënë bashkë me imagjinatën e tyre duke e bërë ditën më të bukur dhe më interesante. Edhe nxënëset e klasave të tjera treguan interes…