Arsimimi është padyshim çelësi i hapjes së dyerve të pafundme drejt të ardhmes së ndritur.

Shkolla mesme jopublike “Mehmet Akif Vajza”, mirëpriti sot nxënësit, të cilët vijnë me shumë ëndrra dhe qëllime për të realizuar duke patur mbështetjen e plotë të të gjithë stafit, qëllimi i të cilit është edukimi i brezave të artë. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve në këtë rrugë te ndritur. Le të mos harrojmë se…

Krenarë për nxënësit tanë

Ato nuk kanë arritur deri këtu duke shpresuar apo duke ëndërruar, por duke punuar. 18 maturante fituan Universitetin e Mjeksisë, që në Raundin e parë. Duke përdorur fjalët e XH.P.Morgan: “Shkoni sa më larg që mund të shihni; kur të mbërrini atje, do jeni në gjendje të shihni më larg” iu themi që gjithmonë të…