Seminar mbi Universitetet nё Botё

Me fillimin e vitit tё ri shkollor jane maturantёt ato qё e ndjejnё mё shumё presionin e mёsimeve si dhe te ardhmes. Cdo ditё e mё shumё e gjejnё veten nё dilemё zgjedhjesh pasi secila dёshiron ti krijojё vetes njё tё ardhme sa mё tё artё qё tё kthehet ne shpresё jo vetёm pёr veten…

Seminar: Goal Setting

Qёllimet qё i caktojmё vetes janё shtysa mё e madhe drejt rrugёs sё suksesit. Nje shembull i mirёfilltё i zbatimit tё njё qёllimi tё arrirё ёshtё edhe Kei Hysi e cila mbajti nje seminar nё lidhje me rrugёn drejt suksesit. Seminari u zhvillua nё formёn e bashkёbisedimit ku nxёnёset tona u aktivizuan duke bёre komente…

Konkursi i Pikturës

Kërkimi për talente të reja vazhdon rrugëtimin në Kolegjin tonë. Sot u zhvillua konkursi i vizatimit me temë “Kënga e Rinisë, Kënga e së ardhmes”. Në këtë konkurs morën pjesë nxënëse nga klasat e 10-ta, 11-ta dhe 12-ta ku derdhën në letër ndjenjat dhe frymezimin e tyre në lidhje me temën. Cdo punim përmban një…