Budapest dhe Vjene

Në sipërfaqe, udhëtimi ka të bëjë me të vizituarit e vendeve të reja dhe të largimit nga përditshmëria. Por nën të është edhe më shumë, hap horizontin për të përjetuar kultura, kuzhina dhe peizazhe krejtësisht të ndryshme. Nxënësit e klasës së 10-të të shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif” (VAjza) i kaluan disa momente fantastike…

Olimpiada ndërkombëtare “OWLYPIA”

Nxënëset tona shënojnë suksesin e rradhës në olimpiadën ndërkombëtare “OWLYPIA” e cila përbëhet nga kategori të ndyshme si ese, kontrollim njohurish, debate mes skuadrash etj. Pas dy ditësh të lodhshme, mundi i tyre u finalizua me shumë medalje si dhe kupa. Nxënëset e klasave të 10-ta dhe të 11-ta, pas suksesit në konkursin lokal “OWLYPIA”,…