Nëna etalon i dashurisë

“Nëna është një përkëdhelje e dëshiruar, një shikim i ëmbël, një buzëqeshje e ngrohtë, një yll që shkëlqen në qiell, një ëngjell i ardhur nga qielli, një diell që shkëlqen e ngroh tokën, një thesar i çmuar.” Në kuadër të afrimit të festës së nënës, shkolla jonë organizoi një koktejl të shoqëruar me një program…

Të shtojmë gjelbërimin e ambjenteve tona

Përtej mirëmbajtjes së ambjenteve të shkollës, është e rëndësishme dhe mirëmbajtja dhe pasurimi i ambjenteve përreth nesh. Duke konsideruar rëndësinë që rinia ka në përmirësimin e gjendjes së mjedisit tonë, vajzat e klasave të 10-A dhe 11-A të kolegjit tonë në bashkëpunim me Ecovolis për dy ditë me rradhë mbollën fidanë pemësh në liqenin e…

Konkursi i këngës

Konkursi i fundit në disiplinat e Konkursit të Artit dhe Letërsisë që u zhvillua për të spikatur talentet e shkollës sonë ishte ai i këngës. Këngë të ndryshme shqiptare u performuan nga zëra që sollën plot emocion dhe shumë ndjenjë në sallë. Vlerësimi i konkurentëve u krye nga një juri e përbërë me katër anëtarë.…