Njoftim

Bazuar në njoftimin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.
Njoftojmë të gjithë nxënësit e shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif” (Vajza) se ditën e nesërme datë 23.09.2019 nuk do të zhvillohet mësim.