Toka, planeti ynë dinamik

Klasa e 10-C prezantoi projektin e gjeografisë me temë “Toka, planeti ynë dinamik” me nje gamë te gjerë informative dhe konstruktive. Puna dhe përkushtimi i nxënësve ishte i reflektuar ne punimet e ndryshme te pasqyruara ne korridoret e shkollës. Mes shumë punimesh të mira, më të spikaturat ishin maketet shumëngjyrëshe të përgatitura me kujdes deri…

Kampionati i Volejbollit

Pas shume ndeshjeve emocionuese u zhvillua ndeshja finale e kampionatit te volejbollit ndermjet klases 11c dhe 12c. Nen ritmin e muzikes dhe brohoritjeve te fuqishme klasa kampione u shpall e 12c.Ky aktivitet shenon fillimin e aktiviteteve pranverore ne shkollen tone.