Kolegji “Mehmet Akif” Vajza, ka filluar regjistrimet për vitin e ri akademik 2021-2022 për klasat e 10-ta.

Kolegji “Mehmet Akif” Vajza, ka filluar regjistrimet për vitin e ri akademik 2021-2022 për klasat e 10-ta. Mund të regjistroheni online për provimin e pranimit. Mundësi për 40 bursa për nxënësit e klasave të teta dhe të nënta me anë të regjistrimit online. Regjistrohu ketu! • Eksperiencë 27 vjeçare në fushën e arsimit • Suksese…

Ceremonia e Maturёs

Matura 2016-2019 shёnoi finalizimin e tre vjecarit me njё mbrёmje simbolike diplomimi. Ceremonia u shoqёrua me kёngё, poezi, kёrcime tradicionale, pjesё nga momente tё vajzave gjatё kёtij 3vjecari si dhe fjalimet e tyre duke pёrshkruar kёshtu eksperiencёn e tyre plot me netё pa gjumё, mundim, orare tё zgjatura studimi, lot nё sy por me praninё…

Kampionati i Volejbollit

Pas shume ndeshjeve emocionuese u zhvillua ndeshja finale e kampionatit te volejbollit ndermjet klases 11c dhe 12c. Nen ritmin e muzikes dhe brohoritjeve te fuqishme klasa kampione u shpall e 12c.Ky aktivitet shenon fillimin e aktiviteteve pranverore ne shkollen tone.