Java e eksperimenteve

Klasat e dhjeta, nisën një traditë të re në shkollën tonë, duke hapur javën e eksperimenteve në lëndën e Biologjisë. Të gjitha dijet e nxënëseve tona ne lëndën e Biologjisë u bënë bashkë me imagjinatën e tyre duke e bërë ditën më të bukur dhe më interesante. Edhe nxënëset e klasave të tjera treguan interes…

Olimpiada Cogito

Në datën 11 Maj 2019 në ambientet e Kompleksit Turgut Özal u zhvillua Olimpiada e Cogitos. Kjo olimpiadë zhvillohet midis kolegjeve Turgut Özal, Mehmet Akif dhe Hasan Riza Pasha. Nxënësit e përzgjedhur nga çdo shkollë konkurruan me njëri tjetrin në lëndët Fizikë, Kimi, Biologji, Anglisht dhe Kompjuter. Puna e palodhur e nxënëseve dhe mësuesve të…

Toka, planeti ynë dinamik

Klasa e 10-C prezantoi projektin e gjeografisë me temë “Toka, planeti ynë dinamik” me nje gamë te gjerë informative dhe konstruktive. Puna dhe përkushtimi i nxënësve ishte i reflektuar ne punimet e ndryshme te pasqyruara ne korridoret e shkollës. Mes shumë punimesh të mira, më të spikaturat ishin maketet shumëngjyrëshe të përgatitura me kujdes deri…