Kampionati i Volejbollit

Pas shume ndeshjeve emocionuese u zhvillua ndeshja finale e kampionatit te volejbollit ndermjet klases 11c dhe 12c. Nen ritmin e muzikes dhe brohoritjeve te fuqishme klasa kampione u shpall e 12c.Ky aktivitet shenon fillimin e aktiviteteve pranverore ne shkollen tone.

World Scholar’s Cup

Nxënëset tona morën pjesë në World Scholar’s Cup nё Shkup, i cili ёshtё njё konkurs akademik ndёrkombёtar që pёrfshin disa kategori si: njohuri nga arti, letersia, historia, sociologjia, shkencat natyrore, ese dhe debate. Pёrvec njohurive nё fushat e lartpёrmenduara nxёnёsit u vlerёsuan edhe pёr aftёsitё komunikuese, kreativitetin, bashkёpunimin dhe tё menduarit kritik. Nxёnёset tona Adelajda…