Ish-maturantët

0
Vite Eksperiencë
0
Maturantë
0
Nxënës Aktualë

Dëshmi nga Ish-maturantët​

Të bësh një zgjedhje për edukimin tënd nuk është gjithmonë e lehtë, sidomos kur ky vendim merret në një moshë të re. Sot mund të them se zgjedhja që kam bërë para gjashtë vitesh për të studiuar në Mehmet Akif ka qenë një ndër më të mirat që kam bërë ndonjëhere. Në MAK kam gjetur jo vetëm  mësues të përkushtuar për edukimin por mësues që jepnin më të mirëm që nxënësit e tyre të ishin ekselentë në çdo fushë dhe mbi të gjitha njerëz dhe qytetarë të mirë për vendin e tyre. Në MAK kam gjetur një familje të dytë me mësues dhe miq që kanë qenë gjithmonë të gatshëm për të më ndihmuar në çdo situatë dhe sot janë ndër njerzit më të rëndësishëm në jetën time. Eksperienca ime në MAK më ka mësuar të jem gjithmonë në kërkim të më të mirës në formimin tim akademik dhe më ka mësuar të jap më të miren nga vetja për ta bërë botën një vend më të mirë. Mbi të gjitha MAK më ka mësuar se jeta ngrihet mbi vlerat e dashurisë dhe kujdesjes për tjetrin si dhe unitetit dhe bashkësisë për ta bërë dijen parimin kryesor për gjithësecilin prej nesh..
Delina Kambo
Biomedical Engineering, Premedicine
University of California, San Diego
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
Manager
The high school years are usually the years when you find your best friends, figure out what you want to do in the future and for sure spend a lot of time studying for final exams. For me was more than that. In high school i got to know wonderful people who cared about us genuinely, were there to help us with whatever we needed and worked on making us not only better students, but better people too. Ive received some of the most valuable advices in my life from my teachers there, I've been welcome to their houses and most importantly, those people are now the ones i consider some of the most influential ones in my life, and really admire. MAK taught that one of the main values in life, is compassion, being there for each other.
Blerta Lika
Mathematics and Theater
Calvin University, USA
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
Manager
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support