Konkursi i Esesë

Në kuadër të seancave të konkurseve të Artit dhe Letërsisë, sot u zhvillua konkursi i Esesë ku nxënëset pjesëmarrëse kishin si detyrë të shkruanin një ese në një periudhe kohe 60 minuta. Pjesëmarrja ishte mjaft e gjerë ku përfshinte konkurentë nga të tre vitet, klasat e 10-a, 11-a, dhe 12-a. Ju urojmë suksese të gjitha…

Shëtitje në Maqedoni

Shkolla, p rveç të qenurit vendi ku thith dije, është në të njejtën kohë vendi ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës. Për këtë arsye është e nevojshmë që ndonjëherë ti dhurojmë vetes një pushim relaksues për tu larguar sadopak nga rutina e përditëshme. Klasa e 11A organizoi një shëtitje në Strugë, Ohër dhe…

Ndeshje Volejbolli

Një ndër elementët kryesorë që veçon shkollën tonë është rëndësia që i jepet marrëdhënies mes nxënësve dhe mësuesve. Në kuadër të përforcimit të kësaj marrëdhenieje, sot u zhvillua një ndeshje volejbolli mes mësueseve të shkollës dhe nxënëseve të klasave të 12-ta. Ndeshja u zhvillua me tre sete ku në përfundim të setit të tretë doli…