Finalja e Konkursit tё Artit dhe Letёrsisё

Tё tjera suksese pёr nxёnёset e Kolegjit “Mehmet Akif” Nё pёrmbyllje tё aktiviteteve tё Artit e tё Letёrsisё, u realizua finalja e madhe ndёrmjet kolegjeve, ku edhe kёtё herё nxёnёset tona na nderuan me trofetё e tyre nё tё gjitha kategoritё, si: kёngё, interpretim, krijim e art figurativ, duke u vlerёsuar me medalje tё ndryshme…

Të shtojmë gjelbërimin e ambjenteve tona

Përtej mirëmbajtjes së ambjenteve të shkollës, është e rëndësishme dhe mirëmbajtja dhe pasurimi i ambjenteve përreth nesh. Duke konsideruar rëndësinë që rinia ka në përmirësimin e gjendjes së mjedisit tonë, vajzat e klasave të 10-A dhe 11-A të kolegjit tonë në bashkëpunim me Ecovolis për dy ditë me rradhë mbollën fidanë pemësh në liqenin e…

Konkursi i këngës

Konkursi i fundit në disiplinat e Konkursit të Artit dhe Letërsisë që u zhvillua për të spikatur talentet e shkollës sonë ishte ai i këngës. Këngë të ndryshme shqiptare u performuan nga zëra që sollën plot emocion dhe shumë ndjenjë në sallë. Vlerësimi i konkurentëve u krye nga një juri e përbërë me katër anëtarë.…