Shëtitje në Maqedoni

Shkolla, p rveç të qenurit vendi ku thith dije, është në të njejtën kohë vendi ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës. Për këtë arsye është e nevojshmë që ndonjëherë ti dhurojmë vetes një pushim relaksues për tu larguar sadopak nga rutina e përditëshme. Klasa e 11A organizoi një shëtitje në Strugë, Ohër dhe…

Ndeshje Volejbolli

Një ndër elementët kryesorë që veçon shkollën tonë është rëndësia që i jepet marrëdhënies mes nxënësve dhe mësuesve. Në kuadër të përforcimit të kësaj marrëdhenieje, sot u zhvillua një ndeshje volejbolli mes mësueseve të shkollës dhe nxënëseve të klasave të 12-ta. Ndeshja u zhvillua me tre sete ku në përfundim të setit të tretë doli…

Takim prezantues për klasat e 10-ta

Marrëdhënia prindër – mësues është ura kryesore e suksesit të nxënësve. Sa më e rregullt të jetë kjo urë aq më e sigurt bëhet për nxënësit kalimi me hapa të sigurt. Shkolla jonë i ka dhënë gjithmonë një rëndësi të madhe krjimit të një marrëdhënie të ngushtë mes prindërve dhe shkollës dhe kjo vërtetohet dhe…