Shëtitje në Maqedoni

Shkolla, p rveç të qenurit vendi ku thith dije, është në të njejtën kohë vendi ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës. Për këtë arsye është e nevojshmë që ndonjëherë ti dhurojmë vetes një pushim relaksues për tu larguar sadopak nga rutina e përditëshme. Klasa e 11A organizoi një shëtitje në Strugë, Ohër dhe…