Java e eksperimenteve

Klasat e dhjeta, nisën një traditë të re në shkollën tonë, duke hapur javën e eksperimenteve në lëndën e Biologjisë. Të gjitha dijet e nxënëseve tona ne lëndën e Biologjisë u bënë bashkë me imagjinatën e tyre duke e bërë ditën më të bukur dhe më interesante. Edhe nxënëset e klasave të tjera treguan interes…

Toka, planeti ynë dinamik

Klasa e 10-C prezantoi projektin e gjeografisë me temë “Toka, planeti ynë dinamik” me nje gamë te gjerë informative dhe konstruktive. Puna dhe përkushtimi i nxënësve ishte i reflektuar ne punimet e ndryshme te pasqyruara ne korridoret e shkollës. Mes shumë punimesh të mira, më të spikaturat ishin maketet shumëngjyrëshe të përgatitura me kujdes deri…

World Scholar’s Cup

Nxënëset tona morën pjesë në World Scholar’s Cup nё Shkup, i cili ёshtё njё konkurs akademik ndёrkombёtar që pёrfshin disa kategori si: njohuri nga arti, letersia, historia, sociologjia, shkencat natyrore, ese dhe debate. Pёrvec njohurive nё fushat e lartpёrmenduara nxёnёsit u vlerёsuan edhe pёr aftёsitё komunikuese, kreativitetin, bashkёpunimin dhe tё menduarit kritik. Nxёnёset tona Adelajda…