Krenarë për nxënësit tanë

Ato nuk kanë arritur deri këtu duke shpresuar apo duke ëndërruar, por duke punuar. 18 maturante fituan Universitetin e Mjeksisë, që në Raundin e parë. Duke përdorur fjalët e XH.P.Morgan: “Shkoni sa më larg që mund të shihni; kur të mbërrini atje, do jeni në gjendje të shihni më larg” iu themi që gjithmonë të…

Nxënëset tona në Owlypia GLobal

Nxënëset e Kolegjit Mehmet Akif përfunduan aventurën e tyre të konkursit ndërkombetar Owlypia, i cili filloi në Shqipëri, me një garë globale të mbajtur në Universitetin Cambridge. Pas konkursit 4 ditor nxënëset u kthyen në shtëpi me 5 medalje ari, 9 medalje argjendi dhe 5 medalje bronxi. Përveç konkursit nxënëset zhvilluan edhe një tur në…