“Ne nuk mund te ndihmojme te gjithe, por gjithkush mund te ndihmoje dike” (Ronald Reagan)

Ky ishte pikerisht shembulli qe Elizabeth Gowing solli tek nxeneset tona. Ajo tregoi perjetimet e saj ne Kosove ku prej disa vitesh vepron si mesuese dhe bamirese. Me pozitivitetin e saj qe ndihej thelle mes nesh, Elizabeth ndau me vajzat detajet me te rendesishme te cilat kishin krijuar nje kthese ne jeten e saj. Mesazhi qe ajo percolli tek vajzat ne fund ishte se cdokush mund te ndihmoje me aq sa ka mundesi per aq kohe sa ka deshire ta beje ate!