Konkursi i interpretimit

Poezia është padyshim përjetim. Këtë herë ky përjetim u soll nga vajzat e Kolegjit me emocion të madh duke recituar poezi të ndryshme të cilat fillonin nga poezitë patriotike, ato për nënën, fëmijërinë, etj. Ky konkurs u shoqërua me shumë emocion e herë-herë me lot. Pjesëmarrja ishte e konsiderueshme nga të treja paralelet. Si cdo…

Nje ore biologjie ndryshe

Ora e Biologjisë e klasave të 11-A u zhvillua ndryshe nga herët e tjera. Duke qënë se tema ishte “Qarkullimi i Gjakut”, mësuesja e biologjisë në bashkëpunim me doktoreshën e shkollës organizuan një mini-seminar në lidhje me presionin e gjakut, tensionin dhe qarkullimin e gjakut. Pasi doktoresha ndau disa informacione të rëndësishme me nxënësit, ajo…