Të shtojmë gjelbërimin e ambjenteve tona

Përtej mirëmbajtjes së ambjenteve të shkollës, është e rëndësishme dhe mirëmbajtja dhe pasurimi i ambjenteve përreth nesh. Duke konsideruar rëndësinë që rinia ka në përmirësimin e gjendjes së mjedisit tonë, vajzat e klasave të 10-A dhe 11-A të kolegjit tonë në bashkëpunim me Ecovolis për dy ditë me rradhë mbollën fidanë pemësh në liqenin e…

Konkursi i këngës

Konkursi i fundit në disiplinat e Konkursit të Artit dhe Letërsisë që u zhvillua për të spikatur talentet e shkollës sonë ishte ai i këngës. Këngë të ndryshme shqiptare u performuan nga zëra që sollën plot emocion dhe shumë ndjenjë në sallë. Vlerësimi i konkurentëve u krye nga një juri e përbërë me katër anëtarë.…

Konkursi i interpretimit

Poezia është padyshim përjetim. Këtë herë ky përjetim u soll nga vajzat e Kolegjit me emocion të madh duke recituar poezi të ndryshme të cilat fillonin nga poezitë patriotike, ato për nënën, fëmijërinë, etj. Ky konkurs u shoqërua me shumë emocion e herë-herë me lot. Pjesëmarrja ishte e konsiderueshme nga të treja paralelet. Si cdo…