Ora e Biologjisë e klasave të 11-A u zhvillua ndryshe nga herët e tjera. Duke qënë se tema ishte “Qarkullimi i Gjakut”, mësuesja e biologjisë në bashkëpunim me doktoreshën e shkollës organizuan një mini-seminar në lidhje me presionin e gjakut, tensionin dhe qarkullimin e gjakut. Pasi doktoresha ndau disa informacione të rëndësishme me nxënësit, ajo shpjegoi dhe iu mësoi atyre matjen e tensionit fillimisht duke ua demostruar vetë e më pas duke i bërë ato ta praktikonin duke matur tensionet e shoqeve të klasës. Në fund të orës ato përvec se kishin mësuar teorinë, e vunë atë edhe në praktikë.