Konkursi i Artit dhe Letërsisë

Arti dhe Letërsia janë ushqimi për shpirtin e cdokujt pasi na jep mundësinë të shikojmë botën ndryshe.Duke konsideruar rëndësinë e artit në hapësirën e cdo nxënësi si dhe ne kuadër të muajit te Artit dhe Letërsisë shkolla jonë po zhvillon një sërë aktivitetesh.