Shkolla mesme jopublike “Mehmet Akif Vajza”, mirëpriti sot nxënësit, të cilët vijnë me shumë ëndrra dhe qëllime për të realizuar duke patur mbështetjen e plotë të të gjithë stafit, qëllimi i të cilit është edukimi i brezave të artë. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve në këtë rrugë te ndritur.

Le të mos harrojmë se një libër, një stilolaps, një fëmijë dhe një mësues mund të ndryshojnë botën.