Një histori ndryshe

“Ne nuk mund te ndihmojme te gjithe, por gjithkush mund te ndihmoje dike” (Ronald Reagan) Ky ishte pikerisht shembulli qe Elizabeth Gowing solli tek nxeneset tona. Ajo tregoi perjetimet e saj ne Kosove ku prej disa vitesh vepron si mesuese dhe bamirese. Me pozitivitetin e saj qe ndihej thelle mes nesh, Elizabeth ndau me vajzat…