Olimpiada ndërkombëtare “OWLYPIA”

Nxënëset tona shënojnë suksesin e rradhës në olimpiadën ndërkombëtare “OWLYPIA” e cila përbëhet nga kategori të ndyshme si ese, kontrollim njohurish, debate mes skuadrash etj. Pas dy ditësh të lodhshme, mundi i tyre u finalizua me shumë medalje si dhe kupa. Nxënëset e klasave të 10-ta dhe të 11-ta, pas suksesit në konkursin lokal “OWLYPIA”,…

Nëna etalon i dashurisë

“Nëna është një përkëdhelje e dëshiruar, një shikim i ëmbël, një buzëqeshje e ngrohtë, një yll që shkëlqen në qiell, një ëngjell i ardhur nga qielli, një diell që shkëlqen e ngroh tokën, një thesar i çmuar.” Në kuadër të afrimit të festës së nënës, shkolla jonë organizoi një koktejl të shoqëruar me një program…

Finalja e Konkursit tё Artit dhe Letёrsisё

Tё tjera suksese pёr nxёnёset e Kolegjit “Mehmet Akif” Nё pёrmbyllje tё aktiviteteve tё Artit e tё Letёrsisё, u realizua finalja e madhe ndёrmjet kolegjeve, ku edhe kёtё herё nxёnёset tona na nderuan me trofetё e tyre nё tё gjitha kategoritё, si: kёngё, interpretim, krijim e art figurativ, duke u vlerёsuar me medalje tё ndryshme…