Nje ore biologjie ndryshe

Ora e Biologjisë e klasave të 11-A u zhvillua ndryshe nga herët e tjera. Duke qënë se tema ishte “Qarkullimi i Gjakut”, mësuesja e biologjisë në bashkëpunim me doktoreshën e shkollës organizuan një mini-seminar në lidhje me presionin e gjakut, tensionin dhe qarkullimin e gjakut. Pasi doktoresha ndau disa informacione të rëndësishme me nxënësit, ajo…

Konkursi i Esesë

Në kuadër të seancave të konkurseve të Artit dhe Letërsisë, sot u zhvillua konkursi i Esesë ku nxënëset pjesëmarrëse kishin si detyrë të shkruanin një ese në një periudhe kohe 60 minuta. Pjesëmarrja ishte mjaft e gjerë ku përfshinte konkurentë nga të tre vitet, klasat e 10-a, 11-a, dhe 12-a. Ju urojmë suksese të gjitha…

Shëtitje në Maqedoni

Shkolla, p rveç të qenurit vendi ku thith dije, është në të njejtën kohë vendi ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës. Për këtë arsye është e nevojshmë që ndonjëherë ti dhurojmë vetes një pushim relaksues për tu larguar sadopak nga rutina e përditëshme. Klasa e 11A organizoi një shëtitje në Strugë, Ohër dhe…