Nxënëset tona në Owlypia GLobal

Nxënëset e Kolegjit Mehmet Akif përfunduan aventurën e tyre të konkursit ndërkombetar Owlypia, i cili filloi në Shqipëri, me një garë globale të mbajtur në Universitetin Cambridge. Pas konkursit 4 ditor nxënëset u kthyen në shtëpi me 5 medalje ari, 9 medalje argjendi dhe 5 medalje bronxi. Përveç konkursit nxënëset zhvilluan edhe një tur në…

Ceremonia e Maturёs

Matura 2016-2019 shёnoi finalizimin e tre vjecarit me njё mbrёmje simbolike diplomimi. Ceremonia u shoqёrua me kёngё, poezi, kёrcime tradicionale, pjesё nga momente tё vajzave gjatё kёtij 3vjecari si dhe fjalimet e tyre duke pёrshkruar kёshtu eksperiencёn e tyre plot me netё pa gjumё, mundim, orare tё zgjatura studimi, lot nё sy por me praninё…