Finalja e Konkursit tё Artit dhe Letёrsisё

Tё tjera suksese pёr nxёnёset e Kolegjit “Mehmet Akif” Nё pёrmbyllje tё aktiviteteve tё Artit e tё Letёrsisё, u realizua finalja e madhe ndёrmjet kolegjeve, ku edhe kёtё herё nxёnёset tona na nderuan me trofetё e tyre nё tё gjitha kategoritё, si: kёngё, interpretim, krijim e art figurativ, duke u vlerёsuar me medalje tё ndryshme…