Budapest dhe Vjene

Në sipërfaqe, udhëtimi ka të bëjë me të vizituarit e vendeve të reja dhe të largimit nga përditshmëria. Por nën të është edhe më shumë, hap horizontin për të përjetuar kultura, kuzhina dhe peizazhe krejtësisht të ndryshme. Nxënësit e klasës së 10-të të shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif” (VAjza) i kaluan disa momente fantastike…