Të shtojmë gjelbërimin e ambjenteve tona

Përtej mirëmbajtjes së ambjenteve të shkollës, është e rëndësishme dhe mirëmbajtja dhe pasurimi i ambjenteve përreth nesh. Duke konsideruar rëndësinë që rinia ka në përmirësimin e gjendjes së mjedisit tonë, vajzat e klasave të 10-A dhe 11-A të kolegjit tonë në bashkëpunim me Ecovolis për dy ditë me rradhë mbollën fidanë pemësh në liqenin e…